Rådgivning, konceptudvikling og projekter

Grundig analyse

Brightr Group LED’s rådgivningsydelser tager udgangspunkt i det det altid drejer sig om: kundens behov. Vi er normative i vores tilgang, og forsøger at finde den bedste løsning ud fra de opstillede ønsker og krav. For at finde den rette løsning er det nødvendigt med en grundig analyse af både behov og anvendelses situation – både nuværende og fremtidig. Det er vigtigt for os, at vi sammen med kunden præsenterer en gennemarbejdet og fremtidssikret løsning baseret på kendte, eksisterende armaturer og/eller lamper.

Konceptudvikling

I nogle tilfælde bliver vi bedt om at fremlægge en løsning som ingen har lavet før. Det kalder vi konceptudvikling. Der kan eksempelvis være tale om at designe og fremstille en helt ny armatur- eller lampetype baseret på de byggesten vi har til rådighed (dioder og drivere og kontrolenheder). I nogle tilfælde kan vi også ombygge eksisterende lampemodeller for at løse en ny type opgave eller funktion.

Projektledelse og økonomi ekspertise

Vi deltager fra tid til anden også i projekter, hvor ikke kun vores ekspertise indenfor LED belysning kommer i spil, men hvor Brightr Group’s tunge projektleder- og økonomi ekspertise kommer i anvendelse. Det er eksempel større infrastrukturprojekter, hvor vi indgår som en kritisk del af den samlede projektleverance, og hvor det derfor er nødvendigt at indgå i et tæt samarbejde med kunden program eller projektledere.