Belysning i Sportshaller og stadion

Når Brightr Group LED bliver bedt om at projektere belysning til sportshaller og stadions, er der en lang række forhold, som skal tilgodeses.

  • Sportshaller benyttes til mange forskellige formål, som hver isæt stiller forskellige krav til belysningen. Når der spilles badminton, må lyset ikke blænde men skal i øvrigt være meget regelmæssigt. Når der spilles håndbold i samme hal, skal lyset være jævnt fordelt over hele banen, og når der afholdes koncerter eller events i samme hal, er kravene nogle helt andre.
  • På stadions er der også varierende krav. Under træning er kravene til lysstyrke ikke de samme, som når der spilles kampe. Når der derudover er TV transmission , stiger kravene til regelmæssighed og lumenpakke yderligere.

Der er med andre ord en lang, lang række krav, som skal indarbejdes i den løsning, som Brightr Group LED projekterer – individuel lysstyring af hver projektør/armatur, IoT funktioner, DALI styring og meget mere er derfor naturlig elementer, som vi foreslår anvendt.

Vores stadionsortiment kommer fra vores UEFA certificerede produktionspartner Eclatec, som har mere end 187 års erfaring.

De mange krav og forhold til hl og stadionbelysning indarbejdes i den løsning, Brightr Group projekterer:  Individuel lysstyring af hver projektør/armatur, IoT funktioner, DALI styring mm. er derfor naturlige elementer, som vi fx foreslår anvendt.