Kontor og administrationsbygninger

I kontor- og administrationslokaler er der flere behov som skal dækkes. Inden Brightr Group LED laver et belysningsoplæg, gennemgår vi nøje brugsadfærd og behov med kunden.

  • I mødelokalerne, er det ofte en god idé at gøre lyset dæmpbart, da der jo både vises præsentationer og afholdes videomøder – og så skal belysningen kunne tilpasses tilsvarende.
  • I toiletområderne er det smart at lyset selv tænder/slukker automatisk – så glemmer man ikke at slukke lyset.

Farvetemperaturen

Brightr Group LED kan ved at demonstrere og afprøve de forskellige muligheder (eventuelt også døgnrytme lys) sammen med kunden meget præcist få fastlagt, hvorledes LED lyskilderne skal produceres og konfigureres – det er jo ikke standardløsninger, som leveres.

Når grundbelysningen er fastlagt, og farvetemperaturen er bestemt, er næste punkt at sikre, at der er det rigtige lys ved alle arbejdsborde, således at alle krav (inkl. belysningsstandarden DS/EN 124664) er indarbejdet i løsningen.

Yderligere besparelser og funktioner

De fleste af vore løsninger kan kombineres med anvendelsen af sensorer til styring af de enkelte armaturer. De opsamlede data kan vi endvidere stille til rådighed til anvendelse til Proptechsammenhænge. Dette medfører typisk yderligere besparelser, og i nogle tilfælde kan belysningen endda blive en ny indtægtskilde, når disse kombineres med systemydelser.

Alt dette kan vi ydermere beregne og 3D simulere inden den endelige beslutning træffes.

Brightr Group gennemgår nøje brugsadfærd og behov med kunden inden vi laver et LED belysningsoplæg.