Belysning i butik og retail

En samlet lysindretningspakke

I Brightr Group oplever vi ofte at butikker skal nyindrettes og åbne meget hurtigt. I de tilfælde har vi mulighed for at assistere med en samlet lysindretningspakke, hvor Brightr Group’s faguddannede og erfarne lysdesignere udarbejder et komplet lysdesign med 3D visualiseringer, fastlæggelse af lysniveauer og meget mere. Når kunden har besluttet sig, leverer vi herefter lyskilderne i løbet af ganske få dage fra vores europæiske produktionspartnere.

Få butiksområdet til at fremstå indbydende

Ud over de lovmæssige krav til lysniveauer (DS/EN 12464), er der altid ønsker om en kombination om en grundbelysning, som får butiksområdet til at fremstå attraktiv indbydende, og punktbelysning som fremhæver enkelte områder eller produkter. Dette kan f.eks. løses med vores store sortiment af skinnespots.

Belysning af butiksfacaden

Prikken over i’et er en indbydende belysning af butiksfacaden. Også hér har vi mulighed for sammen med kunden at finde det helt rigtige visuelle udtryk.

Yderligere besparelser og funktioner

De fleste af vore løsninger kan kombineres med anvendelsen af sensorer til styring af de enkelte armaturer. De opsamlede data kan vi endvidere stille til rådighed til anvendelse til Proptech sammenhænge. Dette medfører typisk yderligere besparelser, og i nogle tilfælde kan belysningen endda blive en ny indtægtskilde, når disse kombineres med systemydelser.

Nogle butikker og butikskæder har derudover meget omfattende krav til butiksdesignet. Derfor leverer Brightr Group også kundespecifikke belysningsløsninger, hvor vi ned til mindste detalje har mulighed for at finde de rigtige løsninger