Parkeringsbelysning

Øget sikkerhed og tryghed

Både på parkeringsarealer i det fri og i parkeringskældre kan der være forskellige krav eller anvendelser af arealet. Derfor gør vi Brightr Group en dyd ud af at få afklaret præcist hvad den reelle brug af området vil kunne omfatte. Det er jo ikke altid at p-området kun bliver brugt til parkering. Ofte ser man parkeringspladser anvendt til loppemarkeder, boldspil, mini festivaler eller andet uden for spidsbelastnings tidspunkter.

I parkeringskældre er der som regel også et ønske om både at øge sikkerhed og tryghed samtidigt med, at lyset skal brænde så lidt som muligt. Derfor tilbyder Brightr Group forskellige former for intelligent lysstyring. En simpel version er at opsætte armaturer med indbygget on/off sensor. Så tænder lyset kun hvis der er bevægelse.

Korridorfunktion

Hvis der imidlertid skal være trygt at færdes i en p-kælder, er det ikke smart at skulle gå ind i en kulsort kælder, og vente på at lyset bliver tændt. Derfor forslår vi at projektere løsningen med belysning, som skruer op og ned for belysningsniveauet i stedet for at slukke helt (vi kalder det en korridorfunktion).

Ladestandere til elbiler

Vi oplever i Brightr Group en stærkt stigende efterspørgsel for opsætning af ladestandere til den hastigt voksende flåde af el-biler. Vi inkluderer det gerne i løsningen, som vi ydermere kan levere lysberegninger på.

Der opnås både en meget stor besparelse på elforbruget og tryghedsfaktoren forøges markant, og ikke mindst hærværk og tyveri kan ikke længere foregå i mørket.