Vi bringer hver dag over 144 års erfaring i spidskompetencer i spil

  • Lars Andresen er vores internationale ben, som bringer viden fra produktions- og teknologiverdenen ind i gruppen. Med sin tunge internationale profil og erfaring fra robot-, gartneri og produktions-verdenen, styrker Lars disse områder i Brightr Group® yderligere.
  • HC Christensen har siden midten af ’80 arbejdet med lys og elektromagnetiske bølger (hvilket jo er to sider af samme sag). Han er derfor firmaets nørd når det gælder alle de tekniske forhold, som man normalt ikke skænker en tanke, men som er afgørende for at levere end komplet belysningsløsning. HC’s baggrund fra ingeniørverdenen kombineret med økonomi og projektledelse giver sammen med resten af holdets kompetencer grundlaget for et vellykket projekt- og leveranceforløb.
  • Henrik Kloster er vores facility mangement specialist. Med sine mange års hands on erfaring, kender Henrik de fleste problemstillinger, og kan derfor nemt relatere sig til kundernes konkrete udfordringer.
  • Carsten Forsberg kommer ud af finansieringsbranchen, hvor han i mere end 30 år har sammensat de bedste leasingløsninger til kunderne. I Brightr Group er han vores finanstroldmand, når vi skal sammensætte det allerbedste finansieringspakker til kunderne.

I Brightr Group elsker vi at arbejde med lys og belysningsløsninger

I Brightr Group er vores passion at arbejde med lys og belysningsløsninger. Vi véd ikke alt, og derfor er vi glade for at kunne bringe både leverandørernes teknikere, designere og laboratorier i spil når vi skal finde de bedste løsninger til vores kunder. I nogle tilfælde må vi også forbi vores samarbejdspartnere og forskere på universiteterne for at komme helt i mål. Så det gør vi!

Vores værdier er ikke noget vi blot formulerer hér på hjemmesiden – nej vi lever vores værdier. Vi leverer den ypperste kundeservice, faglighed, integritet og service. I en verden under konstant omskiftning, er vi kundernes faste holdepunkt når det gælder belysningsløsninger. Vi gør altid vores yderste for at hjælpe og servicere – og lidt til.

Henrik Kloster

Lars Andresen

HC Christensen

e hc@brightr.com

m +45 6165 0244

 Linkedin

Carsten Forsberg